Werken Aan Idealen

Over Kemkes e.a.

Jaap Kemkes

Jaap Kemkes

Jaap Kemkes (1960) is adviseur en lobbyist voor organisaties met een ideële doelstelling. Zijn drijfveer: het is spannend om mensen die werken aan een betere wereld te ondersteunen zodat zij hun tijd kunnen besteden aan waar de organisatie voor staat.

In de afgelopen twintig jaar werkte hij voor een groot aantal organisaties, vooral op het terrein van de gezondheidszorg, participatie en ontwikkelingssamenwerking. Hij was onder meer werkzaam als directeur bij de Stichting Wemos, organisatie voor internationale gezondheidsvraagstukken, in Amsterdam. Jaap is als voedingskundige afgestudeerd aan de Landbouwuniversiteit Wageningen en heeft diverse managementopleidingen gevolgd. Hij is vader van twee volwassen kinderen.

Afhankelijk van de opdracht zet Kemkes e.a. ook andere deskundigen in uit het eigen netwerk. Enkelen van hen zijn:

Paul van der Linden

Paul van der Linden

Paul van der Linden is interim-manager en bedrijfskundig adviseur voor het mkb, zorg- en vastgoedbedrijven, sociale ondernemingen en organisaties in een ideële omgeving.

Zijn specialismen: verandermanagement, verdienmodellen, besturen en impact maken met businessplannen. Paul heeft een achtergrond in de bedrijfseconomie en volgde daarnaast opleidingen op het gebied van arbeidsorganisatie, marketing en psychologie. Nuchterheid en engagement gaan in zijn werkwijze hand in hand. Zie ook www.paulvanderlinden.com

Hetty Welschen

Hetty Welschen

Hetty Welschen is interim-manager, bestuurder en adviseur die in haar hele loopbaan, in vele verschillende functies en opdrachten, gericht is geweest op realisatie, innovatie en probleemoplossing.

Zij combineert haar betrokkenheid bij mensen en maatschappelijke problemen met kennis van en ervaring binnen de brede sociale sector. Dit doet ze met een zakelijke, bedrijfskundige blik. Een van haar specialisaties is dan ook het adviseren of leiden van sociale ondernemingen. Daarnaast heeft zij als lokale bestuurder veel ervaring opgedaan bij de overheid. Zie ook www.welschen.info